Първоначално публикувано от buldan
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето?
Collapse
X
-
на един приятел алфичката и на него не палеше, угаснала в движение и после как ли не я мъчил и не запали, оказало се на ЕЛКОН-а че е за смяна датчика наколянавия вал, смениха му го с някакъв ползван за 40 лв с труда и веднага си запалил моя човек. така че може и при теб да е проблема в този датчик.
успех с откриването на болестта и излекуването!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениена един приятел алфичката и на него не палеше, угаснала в движение и после как ли не я мъчил и не запали, оказало се на ЕЛКОН-а че е за смяна датчика наколянавия вал, смениха му го с някакъв ползван за 40 лв с труда и веднага си запалил моя човек. така че може и при теб да е проблема в този датчик.
успех с откриването на болестта и излекуването!!!
Ще съм благодарен ако някой ми каже къде се намира въпросното туморче(датчик на колянов вал).sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Здравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката миhelp благодаря предварително!
VIC ART EAST, Alfa 146 1,6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от buldan Покажи съобщениеУтре ще ходя на техник да видим какво ще каже.
Между другото къде е това Reduta?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от VICARTEAST Покажи съобщениеЗдравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката миhelp благодаря предварително!
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...?t=9498&page=2Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от VICARTEAST Покажи съобщениеЗдравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката миhelp благодаря предварително!
Абе брадчет ти си пуснал навсякъде този твой проблем,от що се опитвах да ти помагам в другия раздел обърках постовете,пиши само на едно място.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
Comment