Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от buldan Покажи съобщение
    Утре ще ходя на техник да видим какво ще каже.
    Между другото къде е това Reduta?
    Имам същия проблем, при теб какво се оказа?
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

на един приятел алфичката и на него не палеше, угаснала в движение и после как ли не я мъчил и не запали, оказало се на ЕЛКОН-а че е за смяна датчика наколянавия вал, смениха му го с някакъв ползван за 40 лв с труда и веднага си запалил моя човек. така че може и при теб да е проблема в този датчик.
      успех с откриването на болестта и излекуването!!!

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
        на един приятел алфичката и на него не палеше, угаснала в движение и после как ли не я мъчил и не запали, оказало се на ЕЛКОН-а че е за смяна датчика наколянавия вал, смениха му го с някакъв ползван за 40 лв с труда и веднага си запалил моя човек. така че може и при теб да е проблема в този датчик.
        успех с откриването на болестта и излекуването!!!
        Мерси.До тук от прочетеното из форума 90% нещата клонят към него.
        Ще съм благодарен ако някой ми каже къде се намира въпросното туморче(датчик на колянов вал).
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Намира се на най ебаното място по закона на мърфи някъде под смукателния колектор от страната на съединителя, закрепен е на блока на двигателя ако можеш да се ориентираш по картинката позиция 2
          Attached Files
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Здравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката ми help благодаря предварително!
            VIC ART EAST, Alfa 146 1,6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от buldan Покажи съобщение
              Утре ще ходя на техник да видим какво ще каже.
              Между другото къде е това Reduta?
              Гледам че си от Казанлък, само да не се отплеснеш да дойдеш в СТЗГ в Примотек.....Преди около месец дойде един колега с проблем в въпросния датчик - изписва ми че няма връзка с него, а са му го сменили - което ме наведе на мисълта че някъде връзката не е добра.....провери си тоя момент......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от VICARTEAST Покажи съобщение
                Здравейте, преди малко ми се случи нещо непонятно за мен .Карах колата си спрях за 10 мин и след това като се опитах да я запаля, не искаше. Свети индикатора за имобилайзера и този на акумулатора.Ще се радвам, ако някой има представа на какво се дължи това и какво трябва да направя за да подкарам алфичката ми help благодаря предварително!
                С търсачката пробва ли?
                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...?t=9498&page=2
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от VICARTEAST Покажи съобщение

Абе брадчет ти си пуснал навсякъде този твой проблем,от що се опитвах да ти помагам в другия раздел обърках постовете,пиши само на едно място.
                  Alfa Mito 1.4
                  156 2.0 155 ex
                  156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Малко паника си вкарах, писах непосредствено след появяването на проблема. Сега ще ходя с едно приятелче да я гледаме и да поговорим с нея, ако не се разберем ще яде бой.
                    VIC ART EAST, Alfa 146 1,6 Boxer

Comment

Working...
                    X